Friday, April 10, 2009

My New 4x4 :)

 

Posted by Picasa

7 comments:

Fida said...

Diana, dapat tgk tak..heheh

dyana said...

dapat...semua come2..da besar da anak ko...tak sabar aku nak bersalin..
tapi perut aku ni kecil lagi..baru 4 bulan..semua org tegur..yak nampak la perut...tu la..ni la...
malas plak aku bila dgr org berkata2 ni..tapi yg penting baby aku sihat n sempurna..Amin..

dyana said...

dulu masa ngandung..ko mkn ape..
skrg ni aku mkn obimin je..
yg lain2 aku tak mkn lagi..aku tak reti la..
ko nak tau skrg ni pun aku da ade kencing manis..dulu ko ade tak kencing manis..??

Fida said...

alamak ko da reply ke aku lupe nk refresh..biasa saiz perut ikut badan..cam aku makan banyak cpt la besa perut..ko kan asik muntah je lambat la sket...janji baby sihat

Fida said...

mase preggy aku tak leh makan obimin jadi darah rendah..aku makan ubat lain ganti obimin..kalu ko ok makan obimin ko kena makan so baby ko sihat..jgn makan ubat lain kalu dr tak suruh..ade kencing manis ke ? jgn makan benda bergula la minum air kosong je hari2

Fida said...

nanti ko pantang cane?mak ko dtg sini ke ko balik sabah ke?ke balik johor? tak dapat ar aku tgk baby..huhuhuhu

dyana said...

bulan 9 ni aku balik sabah da..klu da masuk 9 bulan xleh naik flight..
aku takut nak besalin kat sini..xde sape2..abang aku n family semua da balik sabah minggu lepas..my hubby pun tak dapat nak tgok baby dia nnt..mbe klu da msuk 2 bulan baru dia tgok..kesian kat ny hubby..tapi janji semua selamat n sihat..tu yg penting...ko doa2kan la aku..